TR90IBL9 Smeg Print 

Niet op voorraad, op bestelling

A:

Energieklasse (verminderd verbruik): De ovens en fornuizen van Smeg maken het mogelijk het energieverbruik met 20% te verminderen in vergelijking met klasse A. Ze garanderen een maximaal resultaat en een beter respect voor het milieu.

(Grillweerstand + onderwarmte) of (grillweerstand + onderwarmte + turbine) ECO:

Afhankelijk van het model : (weerstand grill + onderste weerstand) of (grill + onderste weerstand + circulair element). Deze functie is een combinatie van de verschillende elementen en is vooral aangewezen voor het bereiden van kleine grillades en dit met het laagste energieverbruik.

Bovenwarmte + onderwarmte (traditioneel koken):

De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.

Grillweerstand (sterke grill):

Gebruik van het bovenste element levert uitstekende grillresultaten en vooral in combinatie met het braadspit (afhankelijk van het model). Ideaal voor het grillen van grotere stukken vlees zoals een roastbeaf of lamsbout.

Onderste weerstand (doorkoken):

De warmte die uitsluitend van onderen komt maakt het mogelijk gerechten die een hogere basistemperatuur nodig hebben te laten doorkoken zonder dat dit invloed zal hebben op het korstje bovenop. Ideaal voor gebak, quiches, vlaaien en pizza’s.

Algemeen
Fornuistype Inductie
Inhoud ovenruimte 115 Liter
Type kookplaat Inductie
Verwarmingswijze Multifunctie Warme lucht
Energieverbruik
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 15200 W
Breedte 90 cm
Kleur Zwart
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 5
Ovenkenmerken
Aantal ovens 1

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 3.769,00
  • Merk: Smeg
  • Model: TR90IBL9
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
A
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: TR90IBL9VictoriaSmegFornuis