Wasmachine droogkast combinatie

Bel ons: 056219184info@elektrotaelman.be

Een wasmachine droogkast combinatie bestelt u bij Elektro Taelman eenvoudig online! In onze overzichtelijke webshop vindt u snel en gemakkelijk al het witgoed waar u naar op zoek bent. Door het ruime aanbod aan merken, prijsklassen, typen en producten kunnen we een brede klantenkring voorzien van de juiste producten. Naast een ruim aanbod kunt u bij Elektro Taelman ook altijd een snelle levering, een goede kwaliteit, actuele kennis en een uitstekende service verwachten!

 

Wasmachine met droogkast combinatie aanschaffen

 

Tegenwoordig wordt in steeds meer huishoudens gekozen voor een wasmachine droogkast combinatie. Door het drukke leven hebben we geen tijd meer om de was buiten op te hangen. Met een droogkast kunt u de was dan ook snel en eenvoudig drogen zonder dat u een oogje in het zeil hoeft te houden. Bij Elektro Taelman hebben we diverse was- en droogcombinaties voor u in het assortiment opgenomen van merken als AEG, Miele, Electrolux en Siemens.

 

Onze service na aankoop
 

Bent u nog op zoek naar een wasmachine droogkast combinatie? Kies dan voor de kwaliteit en service van Elektro Taelman! Bij de aankoop van uw toestel zullen we u bijstaan met de nodige raad en daad maar ook achteraf kunt u altijd terecht bij ons voor het herstellen of repareren van uw apparatuur. Meer weten? Bel ons op 056 / 21 91 84.

 

Ook interessant:

 

7000 Serie, ProSteam, 9kg wassen, 5kg drogen, 1600 rpm, Groot display, ÖKOInverter Motor, Startuitst..
€ 1.109,00 € 999,00
text_tax € 825,62
Voor 13u besteld, morgen geleverd