WDD 330 WPS Miele Print 

W1 Classic-wasmachine voorlader met QuickPowerWash van 0 tot schoon in minder dan 1 uur

Sneller proper is niet mogelijk

Wasresultaat A in minder dan 1 uur, nauwelijks te geloven. Met QuickPowerWash realiseert Miele hoge reinigingsprestaties in verrassend korte tijd.

Uitstekende kwaliteit en levensduur

Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle machines tijdens de ontwikkeling aan zware duurtests. In deze tests moeten de machines 10.000 uur wassen. Daarbij worden ca. 5000 verschillende programma's gebruikt. Op basis van de alledaagse was komt dat overeen op ca. 5 programma's per week met een looptijd van gemiddeld 2 uur: meer dan 20 jaar.

Eersteklas oppervlak

Als enige fabrikant van huishoudelijke toestellen emailleert Miele de fronts van alle wasmachines, droogkasten en wasdroogcombinaties. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en zeepschuimbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Intelligent wassen

Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en stroom als voor optimaal wassen en spoelen wenselijk is.

Absoluut voorbeeldig

Miele-wasmachines zijn ecologisch en gebruiken niet meer water en stroom als nodig is. De zuinigste wasmachines wassen zelfs 40% efficiënter dan wordt voorgeschreven voor de grenswaarde (46) van de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 919,00
  • € 1.069,00
  • € 969,00 - € 50 cashback
  • Miele cashback wassen en drogen Actie geldig tot 31/01/2020
    Actievoorwaarden bekijken
  • Merk: Miele
  • Model: WDD330WPS
  • Beschikbaarheid: Voorradig in de winkel
Solden
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: WDD330WPSMieleWasmachine