Zanussi frigo

Bel ons: 056219184info@elektrotaelman.be

Een Zanussi frigo in allerlei maten en soorten vindt u bij Elektro Taelman in Kortrijk! Wij leveren al jaren huishoudelijke apparatuur in de breedste zin van het woord aan particulieren en bedrijven. We streven daarbij altijd naar een snelle levering, een superieure service en een uitstekende kwaliteit. In het uitgebreide productaanbod van Elektro Taelman vindt u naast frigo’s ook vriezers, kookplaten, keukenapparatuur, stofzuigers en multimedia producten. Kunt u iets niet vinden? Laat het ons dan weten!

 

Zanussi frigo aanschaffen

 

In het aanbod frigo’s van Elektro Taelman vindt u diverse merken en grootte koelingen terug. De Zanussi frigo is bij ons dan ook verkrijgbaar als inbouw en losstaande uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit:

  • Barkoelkast
  • Koelkast met één deur (met of zonder vriesvak)
  • Koel-vriescombinatie
  • Koelkast met twee deuren
  • Tafelmodel

 

Twijfelt u nog tussen verschillende merken, typen en grootte koelkasten uit onze assortiment? Kom dan eens langs in onze winkel in Kortrijk om de verschillende koelingen te bekijken en vergelijken. Onze productspecialisten voorzien u hierbij tevens graag van de nodige informatie en een advies op maat.

 

Online bestellen

 

Weet u al welke Zanussi frigo u wilt hebben, dan kunt u deze bij ons tevens eenvoudig online bestellen. Maak een persoonlijke account aan om uw bestelling te plaatsen en betaal veilig online. Onze bezorgdienst zal uw apparatuur dan zo snel mogelijk bij u afleveren. Vragen? Contacteer ons via 056 / 21 91 84.

 

Ook interessant: