Elis Sense Duo 20cm Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Ledereen zal dol zijn op het revolutionaire duo, de molens Elis Sense. De molen Elis Sense, een tactiele molen van de eerste generatie, is een must. In zijn peper- of zoutversie, hij zal indruk maken op uw gezelschap door zijn technisch karakter.

Liefhebbers van technologie en mooie voorwerpen: dit duo elektrische molens Elis Sense is voor u gemaakt. Een pittig ontwerp samengesteld uit inox en acryl. Het volstaat om tegelijkertijd de body en de kop van de molen aan te raken om hem te activeren. De molen levert vervolgens de juiste dosis peper of zout. Hij is uitgerust met een lampje dat oplicht tijdens het gebruik. Uitgerust met het Peugeot-maalwerk, uiterst resistent en met een efficiëntie die niet meer bewezen moet worden, garandeert hij u een perfecte levensduur. Met zijn gepatenteerd u’Select-systeem laat hij u toe om de gewenste maalgraad precies in te stellen. Er zijn 6 maten peper of zout beschikbaar. De peper- en zoutmolen waaruit dit duo bestaat, worden vergezeld van een flesje zwarte peper en droge zoutkristallen en een duoschaaltje. Met Peugeot staat innovatie altijd ten dienste van het nuttige en het aangename! Om naar believen te schenken.

Peugeot lanceert de eerste generatie elektrische molens met touch-technologie
Voor het eerst uitgerust met de praktische touch-technologie biedt Elis sense een ongeëvenaarde ergonomie. Geen knop meer om in te drukken, voortaan is eenvoudig aanraken met de hand voldoende! Door tegelijkertijd de molen en de tiptoets bovenop aan te raken levert Elis sense de juiste hoeveelheid zout of peper, terwijl een blauw lampje gaat branden. Tegelijkertijd gaat ook de verlichting aan de onderkant van de molen aan, die ruimschoots heeft bijgedragen aan de bekendheid van het model, ditmaal via een LED-systeem. Nog altijd zorgt het onovertroffen gepatenteerde u’Select systeem voor de allerbeste maling die er bestaat.
Algemeen
Elektrisch Ja
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 20 cm
Kleur Grijs, Zilver
Materiaal Inox
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 199,99
  • Merk: Peugeot
  • Model: 2/27162
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ElisSenseDuo20cmElisPeugeotPeper en zout sets