Paris U'Select Zoutmolen 27cm chocolade  Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De zoutmolen Paris u’Select 27 cm uit hout is ideaal voor gebruik in de keuken. Met zijn u’Select-systeem voor een instelbare maalgraad laat hij u toe om in alle eenvoud de maalgraad te kiezen die is aangepast aan alle schotels die u zich kunt inbeelden.

Wereldwijd herkenbaar aan zijn gladde en ranke vorm, is Paris het archetype voor de molen. Wereldwijd aanbevolen door de chefs staat hij synoniem voor een authentieke en genereuze keuken. De zoutmolen Paris u’Select 27 cm belichaamt deze generositeit perfect. Met zijn warme en smakelijke chocoladekleur, verlicht hij uw werkblad. Hij beschikt over een groot reservoir om het maximaal volume grof zout te bevatten en zijn ergonomie zorgt voor een makkelijke grip. De zoutmolen Paris u’Select heeft werkelijk alles om te bekoren. Hij beschikt over het stalen Peugeot-maalwerk, met een onbeperkte garantie en verbergt in zijn voet het gepatenteerd u’Select-systeem voor een instelbare maalgraad die u toelaat om de maalgraad te selecteren die aangepast is aan uw bereidingen zonder dat hij ontregeld raakt. Op die manier kunt u dus makkelijk uw culinaire creaties op smaak brengen.

De Peugeot manuele pepermolen/zoutmolen Paris u’Select is een ideaal instrument, omdat men de peper op het laatste moment maalt om voluit te kunnen genieten van al zijn aroma’s. Met zijn ingenieus systeem voor een instelbare maalgraad kunt u eenvoudig kiezen uit de maalgraad van de peper die het meest aangepast is aan uw culinaire creaties. Fijner gemalen peper geeft zijn pikante smaak vrij. Anderzijds legt een grovere maalgraad meer de nadruk op zijn onverwachte aroma’s. Behalve functioneel is de houten pepermolen Paris u’Select bijzonder elegant. De molen Paris, met zijn gladde silhouet en zeer slanke grootte, heeft bovenaan een goudkleurige knop die hem een zeer delicaat accent geven. Hij zal voor sensatie zorgen bij uw gasten, in de keuken en aan tafel.
Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Mat
Hoogte 27 cm
Houtsoort Beuk
Kleur Bruin
Kleur/Stijl Chocoladebruin
Materiaal Hout
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 52,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 23515
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ParisUSelectZoutmolen27cmchocoladeParis u'selectPeugeotZoutmolens