Paris U'Select Zoutmolen 30cm zwart Peugeot Print 

Het model Paris reikt naar de hemel met deze zoutmolen Paris u’Select 30 cm. Deze manuele houtmolen is uitgerust met een gepatenteerd en ingenieus u’Select-systeem voor een instelbare maalgraad dat u toelaat om makkelijk de maalgraad van uw zout te selecteren.

De zoutmolen Paris u’Select 30 cm herneemt het iconische gamma Paris van Peugeot: een rank silhouet uit glad hout, een goudkleurige knop die gegraveerd is met de kop van de leeuw van Peugeot alsook zijn efficiënte Peugeot-maalwerk met onbeperkte garantie. En voor een gemakkelijk gebruik, integreert deze zoutmolen de u’Select-technologie die u toelaat om precies de maalgraad in te stellen die het best is aangepast aan uw behoeften. De zoutmolen Paris u’Select 30 cm onthult zich hier in een schitterende witgelakte uitvoering die hem een aantrekkelijke subtiele uitstraling geeft. Dit stuk is niet alleen een eenvoudige molen, maar wordt een waar decoratiestuk en zal makkelijk zijn plaats vinden op uw tafel en in uw keuken.

De Peugeot manuele pepermolen/zoutmolen Paris u’Select is een ideaal instrument, omdat men de peper op het laatste moment maalt om voluit te kunnen genieten van al zijn aroma’s. Met zijn ingenieus systeem voor een instelbare maalgraad kunt u eenvoudig kiezen uit de maalgraad van de peper die het meest aangepast is aan uw culinaire creaties. Fijner gemalen peper geeft zijn pikante smaak vrij. Anderzijds legt een grovere maalgraad meer de nadruk op zijn onverwachte aroma’s. Behalve functioneel is de houten pepermolen Paris u’Select bijzonder elegant. De molen Paris, met zijn gladde silhouet en zeer slanke grootte, heeft bovenaan een goudkleurige knop die hem een zeer delicaat accent geven. Hij zal voor sensatie zorgen bij uw gasten, in de keuken en aan tafel.
Algemeen
Elektrisch Nee
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Gelakt
Hoogte 30 cm
Houtsoort Beuk
Kleur Zwart
Kleur/Stijl zwart
Materiaal HOUT
Materiaal maalmechanisme Roestvrij staal (RVS)
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig Nee

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 79,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 23775
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ParisUSelectZoutmolen30cmzwartParis u'selectPeugeotZoutmolens