GOLD 200 Satin White 5G Monitor Audio Print 

Niet op voorraad, op bestelling

De Gold 200 is de meest compacte vloerstaander in de serie. Net als bij onze andere Gold-standaardluidsprekers en vloerstaande luidsprekers, combineert het de drivertechnologie van onze Platinum II- vlaggenschipluidsprekers en prachtige kasten voor een verbluffend effect.

Een compactere vloerstaander, de Gold 200 levert niettemin volledige prestaties. Het driewegontwerp is voorzien van twee 6½" (165 mm) RDT II basdrivers onder een 2½" (64 mm) C-CAM mid-range driver met een MPD hoogfrequente transducermodule, ondersteund door dubbele achterwaarts gerichte HiVe II poorten.

Alle kamers, behalve de grootste, zullen profiteren van de opmerkelijk strakke en getextureerde basrespons van de Gold 200, de behendige informatieve middentonen en de soepele hoogfrequente aanval. Ongeacht het volume of uw luisterpositie, de communicatiekracht van de Gold 200 zal u ontroeren.

De Gold luidsprekerreeks vervangt de Gold GX lijn van Monitor Audio en voegt daar meteen enkele significante upgrades aan toe. Een verbeterde ribbon-tweeter moet voor meer detail in het hoog gaan zorgen, terwijl ook de grille is aangepast van metaal naar stof.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 4.620,00
  • Merk: Monitor Audio
  • Model: Gold 200 White
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: GOLD200SatinWhite5GGoldMonitor AudioLuidsprekerSpeakersBoxen