HB676G5S6 Siemens Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Met deze oven kan u comfortabel koken en braden met de beste kookresultaten.

Met een druk op de knop verandert u de resten van bakken, braden en grillen bij hoge temperaturen in as - neem de asresten eenvoudig af met een doek.

Perfecte bakresultaten, op elk mogelijk niveau: 4D warme lucht
Flexibiliteit gegarandeerd, ook bij de selectie van uw ovenniveau. De innoverende 4D-warmeluchttechnologie zorgt voor een ideale warmteverdeling in uw oven. Zo worden alle gerechten rondom perfect en gebalanceerd gebakken.

CookControl Plus
Om koken voor u nog makkelijker te maken hebben we meteen het kookboek ingebouwd: cookControl Plus. Deze biedt programma‘s en aanbevelingen voor de perfecte bereiding van vlees en vis. Gewoon het gewenste programma selecteren, het gewicht ingeven en de rest verloopt automatisch.

Home Connect
Dankzij de Siemens huishoudtoestellen met wifi en Home Connect haalt u nieuwe technologieën in huis die uw dagelijkse leven op slag rijker maken. De combinatie van wifi-geschikte toestellen, intelligente software en de intuïtieve Home Connect app biedt eindeloos veel mogelijkheden.

In de tab “Recepten” vindt u inspiratie voor heerlijke gerechten. Kies het recept waar u zin in heeft en stuur de ideale instellingen direct naar de oven.

Bedien de oven intuïtief, ongeacht waar u bent. Verwarm de oven voor terwijl u nog naar huis aan het rijden bent, om maar één voorbeeld te noemen.

TFT-Touchdisplay
Dankzij de TFT-Touchdisplay is de oven, met zijn unieke functies, snel en eenvoudig te bedienen – door het samenspel van de heldere displays met de intuïtieve menunavigatie.

100% hete lucht, 30% lager energieverbruik: hotAir Eco
Voor iedereen die hete lucht wil en tegelijkertijd energie wil besparen: de innovatieve hotAir Eco van Siemens gebruikt niet alleen 30% minder energie dan vereist voor energieklasse A, maar levert ook een perfect bak- en kookresultaat. Of u nu een diepvriespizza opwarmt, een cake bakt of lasagne maakt, de hotAir Eco is door zijn speciale temperatuurregeling systematisch geoptimaliseerd voor energiezuinig bakken en braden met hete lucht op één niveau.

Sneller op de gewenste temperatuur: snel voorverwarmen
Door de optionele 'snel voorverwarmen'-functie is de oven buitengewoon snel warm, zonder extra energieverbruik. Het duurt bijvoorbeeld slechts ca. 5 minuten om de oven voor te verwarmen tot 175 °C (met 3D hotAir verwarming).

 

Upgrade je leven met de meest innovatieve Siemens-technologie uitgevoerd in een bijzonder elegant design. Buitengewone producten met een aantrekkelijk topdesign en met uiterst vooruitstrevende technologie die een unieke toets aan je leven geven.
Algemeen
Inhoud ovenruimte 71 Liter
Ovenhoogte Standaard kolomoven (60 cm)
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht, Multifunctie Warme lucht
Bediening
Automatische programma's 0
Bediening op afstand Ja
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0,74 kWh
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3650 W
Breedte 560-568 mm
Diepte 550 mm
Hoogte 585-595 mm
Inbouwafmetingen (H x B x D) 585-595 x 560-568 x 550 mm
Nisbreedte (minimaal) 59,5 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 59,5 cm
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Pyrolyse
Ovenkenmerken
Aantal verwarmingswijzen 13
Boven- en onderwarmte (conventioneel) Ja
Bovenwarmte Ja
Grill Ja
Langzaam Garen Ja
Onderwarmte Ja
Ontdooifunctie Ja
Pizzastand Ja
Snel voorverwarmen Ja
Warmhouden Ja
Veiligheid
Kinderbeveiliging Ja

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

A
  • € 1.149,00
  • Adviesprijs € 1.589,99
  • Merk: Siemens
  • Model: HB676G5S6
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: HB676G5S6iQ700SiemensOvenInbouw-ovensovens