HC-MDH3 Panasonic Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Gebouwd voor professionele opnames

Maak prachtige opnames bij weinig licht dankzij de grote MOS-sensor en ingebouwde ledlamp, terwijl de stabiliteit wordt behouden met een op de schouder gemonteerd design. Functies op professioneel niveau, zoals een dubbele kaartsleuf en een handmatige ring, versterken ook het opnamepotentieel.

Schitterende video's bij weinig licht

De grote 1/3,1-inch (1/3,1-type) MOS-sensor legt schitterende, kwalitatieve beelden vast in zwakke lichtomstandigheden. Dit betekent dat u prachtige landschappen en voorwerpen kunt filmen in een brede reeks situaties, waaronder ook binnenshuis en 's nachts, en dit met weinig geluidsvervorming.

Op de schouder gemonteerd design

Stabiele opname met een op de schouder gemonteerd design, is verpakt in een goed gebalanceerd pakket met een grote grip en zoomhendel, plus een handmatige ring met een brede diameter voor een vloeiende, positieve werking. Gebruikersknoppen en -schakelaar zijn efficiënt voorzien voor een eenvoudige, directe bediening.

Beeldtoon

Twee beeldkwaliteitsinstellingen kunnen gemakkelijk worden gemaakt volgens uw voorkeuren. Wanneer u de instelling Scherp kiest in plaats van Standaard, wordt Gamma gecompenseerd door een hoog contrast, wordt de kleurenmatrix levendiger en wordt Scherpte toegepast om de helderheid van levendige beelden te verbeteren.

Ingebouwde Ledlamp

De ledlamp is extreem helder (300 lx op 1 meter) voor betrouwbare opnames in slecht verlichte plaatsen. Er is ook een diffusiefilter bijgeleverd om het licht te spreiden en te verzachten.

Dubbele SD-kaartsleuf

Met simultane opname worden dezelfde gegevens op beide kaarten opgenomen. Wanneer de eerste kaart de volledige capaciteit bereikt, schakelt Relaisopname automatisch naar de tweede kaart. Met de Hot Swap-functie kan de kaart worden vervangen tijdens de opname. Zo kunnen opgenomen kaarten worden vervangen door blanco kaarten voor eindeloos opnemen.

5-assen HYBRID O.I.S.+

 De HYBRID O.I.S.+ gebruikt een 5-as-correctie om vervaging, veroorzaakt door ongewenst trillen, grondig te onderdrukken, ongeacht of u foto's maakt met een groothoek of met een hoge zoomfactor. Hierdoor kunt u heldere en duidelijke beelden vastleggen in nagenoeg elke opnamesituatie.

Optische zoom 20x

De optische 20x zoomlens dekt het bereik van 29,5 mm groothoek tot 612 mm groothoek via een lenssysteem met 4 aandrijvingen. De aandrijfbereiken worden beperkt door elke van de vier lensgroepen apart te besturen, wat resulteert in hoogwaardige, krachtige zoomresultaten met een compact en snel lensmechanisme.
 

Aansluitingen
Externe microfoonaansluiting Ja
HDMI-poort Ja
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
USB-aansluiting Ja
Camera
Opnamekwaliteit van video 1080p (Full HD) pixels
Connectiviteit
NFC Nee
Wi-Fi Nee
Fysieke kenmerken
Filtermaat 49 mm
Lens
Brandpuntsafstand (35mm - video) 29,5 - 612 mm
Lichtsterkte lens F1.8 - 3.6
Optische zoom 20 x
Opslag
Opnamemedium Geheugenkaart
Type geheugenkaart SD / SDHC / SDXC
Scherm
Schermgrootte 1/3 MOS-sensor, 3
Schermtechnologie LCD
Sensoren
Effectief aantal megapixels 6,03 megapixels
Type beeldsensor MOS

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 1.299,00
  • Adviesprijs € 1.300,00
  • Merk: Panasonic
  • Model: HC-MDH3E
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: HCMDH3PanasonicCamcorderCamera'sFilmcamera's