HDTV Anywhere Marmitek Print 

De HDTV Anywhere geeft het HD-signaal van twee HD-apparaten door aan twee Tv’s of projectoren. De eerste TV staat bij de apparatuur. De tweede TV of projector kan overal in huis staan of hangen.

Als eerste in Europa kunnen wij u full house coverage voor draadloos HDMI garanderen! Door verschillende nieuwe technieken met elkaar te combineren, maken we het voor u mogelijk om uw tweede TV op zolder te plaatsen en het (Full HD 1080p) HDMI signaal vanuit de woonkamer haarscherp door te sturen, zonder dat u hiervoor een extra kabel hoeft te trekken.

Hierdoor kunt u TV programma's, films en foto’s van uw HDMI apparatuur ook elders in huis op uw TV/projectiescherm in Full HD kwaliteit bekijken. Ook blijven de beschikbare extra functionaliteiten zoals Video on Demand, Pay TV, Elektronische Programmagids, Time Shift en Digitale Video Recorder (DVR) op afstand oproepbaar en bedienbaar.
U wilt uw AV apparatuur of PC aansluiten op uw beamer of op uw TV. Meestal volstaat dan een korte kabel om deze apparaten te verbinden. Als u echter grotere afstanden wilt overbruggen, dan is een standaard kabeloplossing te duur of kwalitatief ontoereikend.

Marmitek biedt oplossingen die het mogelijk maken om te genieten van beeld en geluid overal in en om uw woning;
Algemeen
Techniek Powerline
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 249,95
  • Merk: Marmitek
  • Model: M8233
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: HDTVAnywhereOveral bekijkenMarmitekDraadloze A/V zender