Alaska Zoutmolen elektrisch 17cm Quartz Peugeot Print 

Deze kwartsgrijze elektrische zoutmolen in een ergonomisch en ludiek ontwerp is ideaal voor alle koks. De Peugeot elektrische zoutmolen Alaska laat u toe om tegelijkertijd zonder moeite te malen en te koken!

De Peugeot elektrische zoutmolen Alaska is een molen met een ludiek ontwerp. Zijn ovalen vorm en ronde instelknop zijn bedacht om hem moeiteloos te laten functioneren met maar een hand. Deze kwartsgrijze elektrische zoutmolen is uitgerust met een transparant reservoir en een klein lampje onderaan zodat u het debiet van het zout kunt controleren. Zijn stalen maalwerk heeft een onbeperkte garantie. Deze zoutmolen wordt geleverd met 6 batterijen en een vervanglampje. Een perfecte elektrische zoutmolen om elke dag schittering en smaak te geven aan al uw gerechten.

De Peugeot elektrische pepermolen/zoutmolen van de Alaska collectie is speciaal bedacht om maximaal hanteerbaar en praktisch te zijn. 
Zijn ovalen ontwerp en zijn ronde instelknop zorgen voor een perfecte grip. U houdt hem in een hand om de peper te malen en met de andere kunt u roeren, mixen, kloppen … Een echt dagelijks genot voor alle chef koks. Deze elektrische pepermolen is uitgerust met een transparant reservoir dat het vulniveau aanduidt en hij heeft ook een klein lampje onderaan. Met zijn elegante kwartsgrijze kleur, is dit een pittige versie vol karakter. Zoals bij alle Peugeot molens, heeft zijn stalen maalwerk een onbeperkte garantie. Deze pepermolen, beschikbaar in twee kleuren, kwarts en wit, wordt geleverd met 6 batterijen en een vervanglampje. 
Algemeen
Elektrisch Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 17 cm
Kleur Grijs
Kleur/Stijl quartz
Materiaal KUNSTSTOF / ROESTVRIJ STAAL
Type kunststof Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 6
Batterijtype AAA

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 67,90
  • Merk: Peugeot
  • Model: 28510
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
















  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: AlaskaZoutmolenelektrisch17cmQuartzAlaskaPeugeotZoutmolens