MM8077 150W 7-kanaals eindversterker Zwart Marantz Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Zuivere En Consistente Voeding
De voeding heeft een ringkerntransformator en filtercondensatoren met een hoog vermogen (71WVDC) met een totaal van 100.000µF capaciteit om de scherpe korte voorbijgaande pieken aan te kunnen.

Krachtpatser
De Marantz MM8077 7-kanaals eindversterker is ontworpen voor de ultieme muziek- en film-surroundgeluidservaring en is krachtig en gedetailleerd. Hij is voorzien van 150 W (20Hz – 20kHz, 0,08% THD, 2-kanaals aandrijving) per kanaal in 8 ohm, en 180W per kanaal in 6 ohm.

Voorzie zelfs het meest veeleisende systeem van voeding
Met het brede aanbod speakersystemen dat tegenwoordig verkrijgbaar is, is het van groot belang dat een versterker optimaal presteert in iedere configuratie. Uiteraard is het vermogen van een versterker één aspect, maar ook de omgang met de energie die terugkomt van de speaker is van belang. De MM8077 is zo ongevoelig mogelijk voor de verbonden speaker om altijd de allerbeste audioprestaties te kunnen leveren.

Voeding van de ringkerntransformator
De voeding vormt het hart van iedere versterker en levert alle energie waarmee de speakers worden aangedreven. De MM807 is voorzien van alleen de allerbeste en grootste onderdelen. De voedingstransformator is de belangrijkste energiebron. Dit keer is er een ringkerntransformator geplaatst in plaats van het standaard EI-type. Deze levert zeer zuivere stroom en minimale trillingen.

Inclusief onze unieke Current Feedback
De MM807 is voorzien van onze unieke current feedback eindversterkertrappen die identiek zijn voor alle kanalen. Ook is hij uitgerust met meerdere afzonderlijke voedingstransformatoren met een hoog vermogen, een hoge slew rate en een brede bandbreedte om zelfs de kleinste details in de moderne audioformaten met hoge resolutie weer te geven.

Vakkundig ontwikkeld
De uitgangsapparaten zijn bevestigd op onze unieke dubbele koelelementen van geëxtrudeerd aluminium in een tunnel die zowel passieve als actieve koeling biedt. De enorme koellichamen zijn voorzien van meerdere geribbelde vinnen die voor een groot passief koeloppervlak zorgen. Het geheel is voorzien van een geluidloze ventilator die automatisch aan gaat en stille actieve koeling levert als het geluidsspoor te warm wordt. Omdat de ventilator aan de binnenkant direct is bevestigd op de koellichamen, en niet aan de buitenkant op het chassis zoals vaak het g

Aansluitingen
12V trigger in 1 x
12V trigger out 1 x
Aantal analoge lijningangen (RCA) 7
Aantal XLR-ingangen (gebalanceerd) 7 x
Infraroodingang (IR) 1 x
Infrarooduitgang (IR) 1 x
Algemeen
Aantal audiokanalen 7
Type versterker Eindversterker
Uitgangsvermogen per kanaal 150 W
Bediening
Afstandsbediening Nee
Koppeling met app Nee
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 880 W
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,4 W
Fysieke kenmerken
Breedte 44 cm
Diepte 38.4 cm
Gewicht 18 kg
Hoogte 18.5 cm
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 2.300,00
  • Merk: Marantz
  • Model: MM8077/N1B
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: MM8077150W7kanaalseindversterkerZwartMarantzVersterker