Oslo Combi pepermolen en zoutvaatje 13cm Peugeot Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Oslo Combi pepermolen en zoutvaatje uit acryl 13 cm

De Peugeot Oslo combi is net zo mooi als functioneel. Deze 2-in-1 combineert de functies van de pepermolen perfect met die van het zoutvaatje.

Het Peugeot Oslo gamma combineert de transparantie van acryl met de elegantie van inox. Het acryl toont de specerijen, de kop met facetten houdt het licht vast... De Combi Oslo is een 2-in-1 die op een slimme manier de functies van de pepermolen combineert met het zoutvaatje. Hij is uitgerust met het Peugeot-maalwerk voor peper, met onbeperkte garantie. De Oslo combi pepermolen en zoutvaatje, die net zo mooi als functioneel is, is nu al onmisbaar.

De Peugeot pepermolen Oslo uit acryl en inox houdt het licht vast en zorgt voor magnifieke transparante effecten. Met zijn instelknop bovenop de kop van de molen kunt u de maalgraad van de peper instellen (hoe sterker de instelknop is aangedraaid, hoe fijner de peper). Zijn stalen maalwerk heeft een onbeperkte garantie. Een pepermolen die net zo mooi is als functioneel en uw tafel een transparante en moderne uitstraling zal geven.
Functies
Instelling korrelgrootte Ja
Fysieke kenmerken
Hoogte 13 cm
Type kunststof Acryl

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 42,99
  • Merk: Peugeot
  • Model: 34542
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: OsloCombipepermolenenzoutvaatje13cmOsloPeugeotZoutmolens