SC-HTB510 Panasonic Print 

Besteld vr 16u: levering <24u

Helder en dynamisch geluid

Het 2.1 Soundbar systeem met een totaal uitgangsvermogen van 240 watt en draadloze subwoofer zorgt voor een helderen en dynamische audioweergave; of het nu bij actiefilms of favoriete series is. Opgeslagen muziek, muziek-streaming-diensten of internetradio, dankzij de geïntegreerde Chromecast Built-in en Bluetooth-functie wordt muziek vanaf de smartphone of tablet eenvoudig doorgegeven aan de soundbar.

Vorm je woonkamer om in een bioscoop

De 2.1-kanaals soundbar beschikt over twee onafhankelijke luidsprekers en een krachtige draadloze subwoofer. De combinatie van beide units vult je woonkamer met een verbluffend helder, rijk en afgerond geluid dat veel dynamischer en meeslepender is dan de gebruikelijke tv-luidsprekers kunnen leveren.

Hoogwaardige luidsprekers voor helder en dynamisch geluid

Het luidsprekersysteem is nauwkeurig afgesteld voor verbeterde frequentiekarakteristieken in het lage en middenhoog bereik. Hierdoor kunnen de hoge kwaliteitsluidsprekers een helder en dynamisch geluid produceren. Bovendien resulteert een verbeterd versterkingsvermogen in een krachtigere bas en een beter geluidsbeeld. Dit zorgt voor duidelijker stemgeluid, zodat je je goed op de film of serie kunt concentreren.

Veel bas met flexibiliteit zonder kabels

De HTB510 maakt gebruik van een draadloze subwoofer die geen lastige verbindingskabels vereist. Het geeft uw dynamische, krachtige bas vanaf elke plek in de kamer.

Een perfecte match voor de TV

Het compacte HTB510-ontwerp met een laag profiel en slanke vorm past perfect bij de tv. Donkere metalen afwerkingen en luidsprekers met zwarte textielstof zorgen voor een verfijnd en naadloos ontwerp dat past in ieder interieur.

Geïntegreerde Chromecast Built-in

Met de HTB510 met geïntegreerde Chromecast Built-in kun je eenvoudig je favoriete muziekservices, radio of podcasts streamen vanaf een smartphone. Aangezien hi-res geluidsbronnen worden ondersteund bij streaming via Chromecast Built-in, krijg je een uitstekende geluidskwaliteit. Met multiroom-synchronisatie kun je compatibele apparaten groeperen om hetzelfde nummer via meerdere luidsprekers af te spelen.

Aansluitingen
Aantal HDMI-uitgangen 1
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Ja
Algemeen
Draadloze subwoofer Ja
Type speaker Soundbar
Bediening
Afstandsbediening Ja
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 4.1
Chromecast Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3), Wi-Fi 802.11a (Wi-Fi 2)
Fysieke kenmerken
Breedte 85.3 cm
Breedte subwoofer 18.5 cm
Diepte 9 cm
Diepte subwoofer 33.7 cm
Hoogte 30.3 cm
Kleur Zwart

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 299,00
  • Adviesprijs € 330,00
  • Merk: Panasonic
  • Model: SC-HTB510EGK
  • Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SCHTB510PanasonicSoundbar