SC2 Premium Karcher Print 

Niet op voorraad, op bestelling

Stoomreiniging uit de instapklasse zonder reinigingsmiddelen. Voor een perfecte zuiverheid op harde oppervlakken in huis. Met uitgebreid toebehorenkit en Comfort vloermondstuk.

Intuïtief en eenvoudig in gebruik: de SC 2 Premium stoomreiniger van Kärcher. Het Comfort vloermondstuk met flexibel gewricht biedt een optimale ergonomie en de beste omstandigheden voor perfecte reinigingsresultaten. De stoomhoeveelheid kan worden aangepast aan het oppervlak en de vervuiling met de stoomcontrole met 2 niveaus. De SC 2 Premium biedt ook een uitgebreid toebehorenkit voor een nog efficiëntere vuilverwijdering en ook een praktische opbergruimte voor het toebehoren aan boord en een parkeerpositie voor het vloermondstuk. De Kärcher SC 2 Premium stoomreiniger reinigt zonder enig reinigingsmiddel en is zeer veelzijdig. Deze machine reinigt alle soorten harde oppervlakken op een efficiënte manier in huis en doodt 99.99% van de huishoudelijke bacteriën. Hij laat zowel tegels, kookplaten en afzuigkappen als kleine voegen en plinten schitterend schoon achter. Ook hardnekkige vervuiling wordt snel verwijderd.

"Comfort" vloerreinigingskit met flexibel gewricht op het mondstuk

Uitstekende reinigingsresultaten op verschillende harde vloeren in heel het huis dankzij de efficiënte lamelle-technologie. Ergonomische en efficiënte reiniging met volledig vloercontact ongeacht de grootte van de gebruiker dankzij het flexibele verbindingsstuk aan het vloermondstuk.

Opberging voor toebehoren en parkeerpositie

Handige opberging van het toebehoren en de vloerzuigmond tijdens werkonderbrekingen.

Kinderbeveiliging op de stoomsproeier

Een vergrendelingssysteem biedt een betrouwbare bescherming tegen oneigenlijk gebruik door kinderen.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 159,95
  • Merk: Karcher
  • Model: 1.512-040.0
  • Beschikbaarheid: Niet voorradig, op bestelling
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: SC2PremiumKarcherStoomreinigersReinigers met stoom