WCR 890 WPS Miele Print 

W1 wasmachine voorlader voor uw gemak met TwinDos, PowerWash 2.0, WiFiConn@ct en SteamCare

 • MTouch: bedienen via de directe toetsen of door gewoon te vegen
 • Het beste systeem voor vloeibare reinigingsmiddelen − TwinDos
 • Sneller proper is niet mogelijk – QuickPowerWash
 • Slimme wasbehandeling met WifiConnect
 • 50% minder strijken en veelzijdige functies − SteamCare

Vloeibaar wasmiddel met één druk op de knop

Automatisch doseren met TwinDos®? is niet alleen handig, maar garandeert tegelijkertijd dat uw was perfect schoon wordt: met UltraPhase 1 en 2 wordt uw toestel het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel.TwinDos®? doseert UltraPhase 1 en 2 op een optimaal moment in het wasproces en bereikt zo het beste waseffect. Bovendien doseert TwinDos®? zo nauwkeurig dat u in vergelijking met een handmatige dosering tot wel 30% wasmiddel kunt besparen.

Dat kan alleen Miele

Intensieve reiniging: als u de optie Vlekken selecteert, wordt het programma aangepast om hardnekkige vlekken te verwijderen. Zo wordt bijvoorbeeld een voorwas ingeschakeld en de hoofdwas verlengd.

Revolutionair zuinig bij elke belading

PowerWash biedt reinigingsprestatie op het hoogste niveau. Met het programma QuickPowerWash zelfs in minder dan 1 uur. Toestellen wassen tot 40%1 zuiniger dan vereist voor de hoogste energie-efficiëntieklasse bij bescheiden looptijden: geen enkel programma duurt langer dan 3 uur. Zelfs kleine wasjes worden zuinig gewassen. Mogelijk door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart opwarmenergie.

De perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's

Speciale toepassingen voor uw wasgoed kunt u heel handig oplossen met Miele-caps. U kunt de caps eenvoudig via de wasmiddellade doseren. Het apparaat doseert de inhoud van de caps op het optimale moment - volledig automatisch. Aan u de keuze: 6 speciale wasmiddelen (sport, dons, outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregneren), 3 wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon) en de booster tegen hardnekkige vlekken.

Uitstekende kwaliteit en levensduur

Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten onderwerpt Miele zijn toestellen tijdens de ontwikkeling aan zware duurtesten. Tijdens deze testen moeten de toestellen 10.000 uur wassen, waarbij ongeveer 5.000 verschillende programma's worden uitgevoerd. 5 programma's per week met een gemiddelde programmaduur van 2 uur.

Beoordeel dit product

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • € 2.329,00
 • Adviesprijs € 2.499,00
 • Merk: Miele
 • Model: WCR890WPS
 • Beschikbaarheid: Op voorraad in de winkel
 • Ecolabel
  Beste prijsgarantie
  Uitstekende dienst na verkoop
  Gratis terugname oud toestel

Tags: ecolabelWCR890WPSMieleWasmachine

WEH 875 WPS Miele Besteld vr 16u: levering <24u

Wasmachine ; Lotuswit ; Chrome Edition 'EXCELLENCE' - Chroom door ; A ; 8kg ; 1400tpm ; Comfort sens..
€ 1.729,00
Excl. BTW: € 1.428,93