Geluidsinstallatie Kortrijk

Bel ons: 056219184info@elektrotaelman.be

Voor een complete geluidsinstallatie gaat u nabij Kortrijk naar Elektro Taelman, dé elektronicazaak met een zeer ruime keuze aan producten en merken! Wij vinden het van groot belang dat klanten zich veilig en begrepen voelen en daarom bieden we u altijd een persoonlijke service en een uitstekende garantie bij de aankoop van al uw producten. Onze productspecialisten weten alles van de verschillende producten in ons assortiment en informeren en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden, verschillen en aanbiedingen!

 

Geluidsinstallatie aanschaffen in de omgeving van Kortrijk
 

Een geluidsinstallatie aanschaffen is vaak een hele klus en daar ondersteunen onze medewerkers in Kortrijk u dan ook graag bij! Door de ruime keuze aan typen, merken en samenstellingen is er bij ons voor elke ruimte en naar ieders geluidswens een geschikte geluidsinstallatie te vinden. Naast de standaard PA systemen, speakers, mixers en mengtafels zijn er sinds kort ook draadloze sets op de markt. Wilt u weten wat de voor- en nadelen van de verschillende geluidinstallaties zijn en welke het beste geluid produceert voor uw ruimte? Kom dan snel eens langs in onze winkel voor een deskundig advies en het testen van de verschillende geluidsinstallaties!

 

Onze uitgebreide elektronica winkel

 

Onze winkel in Kortrijk is met een oppervlakte van 1000m² een ware beleving voor elke elektronica fanaat. U kunt bij ons rustig rondwandelen om de verschillende producten te bekijken en onze productspecialisten staan altijd klaar om u te voorzien van informatie en een advies op maat. Profiteer van onze service en koop vandaag nog uw nieuwe geluidsinstallatie bij Elektro Taelman in Kortrijk!

 

Ook interessant:

 

De nieuwe GLE serie is volledig bewerkt en blijft trouw aan haar koers. als een van de meest verkoch..
€ 219,95 € 149,95
text_tax € 123,93

De Tutto-reeks staat gekend om zijn subtiele vormgeving en implementatie in je interieur. Met een ho..
€ 149,00
text_tax € 123,14

Soundbar met draadloze subwoofer, zilverkleurige uitvoering. De luidspreker kan worden gesplitst ..
€ 379,95 € 279,95
text_tax € 231,36

Compacte luidspreker Chrono SL 530.2 , 70W, afwerking: wit hoogglans. Prijs per paar...
€ 409,95 € 299,95
text_tax € 247,89

Voel hoe iedere nuance in de muziek tot in het kleinste detail naar voren komt met het Acoustimass® ..
€ 599,95 € 499,95
text_tax € 413,18